Tandlæge i Arden

tandlægen.dk Arden ligger centralt placeret i byen, tæt på Arden Station, så det er nemt at komme til klinikken med både offentlig transport og i bil. Så uanset om du kommer fra Hobro, Mariager, Randers eller er på vej til Aalborg, så ligger tandlægen.dk Arden tilgængeligt.

Hos tandlægen.dk  i Arden er kosmetisk tandpleje i fokus. Ved det første tandeftersyn gennemgår tandlæge Claus Dynvang sammen med patienten patientens generelle tandsundhed.  Har du slidte tænder, misfarvede eller skæve tænder, der måske ligefrem hæmmer dit smil, så giver tandlægen et bud på, hvordan tandfacader, tandretning og tandblegning kan medvirke til at få dit smil pænere.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Din tandlæge i Arden hedder tandlægen.dk

Hos tandlægen.dk Arden er tilbyder vi alle former for tandbehandlinger. Er du ny patient, starter vi med et grundigt tandeftersyn, hvor vi gennemgår din generelle tandsundhed med dig. Vi vil desuden tale med dig om de funktionelle udfordringer, du har med fx bidfunktion som følge af skæve eller slidte tænder, om du har søvnbesvær, fordi du skærer tænder, eller måske du lider af spændingshovedpine, hvilket også kan skyldes en dårlig bidfunktion.  Vi når med andre ord hele vejen rundt, så du kommer godt fra start ved dit første eftersyn.

Forebyggelse giver god tandsundhed

Det er vigtigt at holde sine tænder sunde, ikke kun for udseendes skyld, men fordi dårlig tandsundhed kan medføre generel dårlig sundhed. Tandkødsbetændelse kan fx sprede sig til andre organer. Derfor giver vores tandplejere sig god til at til tjekke dit tandkød for tegn på paradentose eller tandkødsbetændelse og giver dig gode råd til optimal tandpleje.

Mange typer medicin kan også give tandproblemer, så er du kroniker og for eksempel har diabetes, forhøjet blodtryk eller andre lidelser, så tal med tandlægen om det, så I sammen kan drøfte hvilken indflydelse din medicin kan have på dine tænder.

Kroner, broer og implantater

Hos tandlægen.dk i Arden arbejder vi med systemet Cerec. Med Cerec kan vi lave porcelænskroner på en time, så du ikke slipper for at komme igen ugen efter.

Vi laver også implantater, når den gamle tand ikke står til at redde. Med vores æstetiske fokus sikrer vi, at din krone, bro eller implantat passer ind i dit naturlige tandsæt, så dit tandsæt og smil fremstår naturligt og smukt også fremover.

Slidte tænder, spændingshovedpine snorken eller dårlig søvn

Vores tandlæger og øvrige personale videreuddanner sig hele tiden. Derfor kan vi tilbyde de nyeste tandbehandlinger, ligesom vi følger med i forskning  tandsættes betydning i forhold til dårlig søvn, snorken, spændingshovedpine og slid på tænder. Tandlægen og tandplejerne har blandt andet en uddannelse fra det britiske Dawson Academy, hvilket har givet dem dybdegående viden om kæbeled, slid på tænderne, hovedpine grundet tandsættet, og hvordan man bedst skaber et smukt smil, og det gør dem i stand til på meget højt niveau at behandle selv de mest vanskelige tandsæt.

Vil du have rettet tænder?

Selv om et sundt tandsæt er vigtigt, så giver et smukt tandsæt også en højere livskvalitet. Derfor tilbyder vi tandretning ved brug af  Inman Aligner, LiteWire og Nuvola, som alle er forskellige typer af aftagelige bøjle til brug for tandregulering, Bøjlerne er næsten usynlige på tænderne og vil derfor ikke hæmme dit  smil i den periode, hvor tandretningen står på.

Økonomisk hjælp til tandbehandling

Står du overfor en større tandbehandling har du mulighed for at få den finansieret gennem SparXpres, når du er patient hos tandlægen.dk Arden. Derfor kan du trygt bede din tandlæge om en behandlingsplan, så I sammen kan vurdere dine behov og prioriterer hvad der skal udføres.