tandlægen.dk Allerød v. Klinikhuset

Mød tandlægerne

tandlægen.dk Allerød er en moderne og kvalitetsbevidst tandlægeklinik. Tandlæge, tandplejer og klinikassistent arbejder på et fagligt højt niveau og har mange års erfaring i faget. Det gier vores patienter tryghed og effektiv behandling.

Det er altid vores udgangspunkt at arbejde for at holde dine tænder sunde, så du kan bevare dine egne tænder længst muligt.

Vi holder opdaterede om de nyeste fagmetoder og tandlægebehandlinger ved løbende at efteruddanne os og deltage i relevante kurser.

Vi er altid grundige og kvalitetsbevidste, uanset om det er akut eller planlagt tandbehandling.

Behandlinger

Omgangstonen på klinikken er venlig, og vi lægger stor vægt på åbenhed om vores behandlinger. Vi fortæller klart og præcist, hvad vi ser i din mund, og hvilken behandling vi vil anbefale .

Kommer du som akut patient rådgiver vi dig om, hvilken behandling vi vil anbefale, og hvad prisen er. På den måde kan vi match dine behov, ønsker og økonomiske ramme.

 

Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi
Ny patient?

Mød teamet

Hos tandlægen.dk Allerød er det vigtigt for os at yde omsorg for vores patienter,

Du kan føle dig tryg gennem hele behandlingen, uanset om du søger en akut tandlæge eller blot har brug for en almindelig tandrensning. Vi sørger altid for at give dig den bedste rådgivning og gennemgang af behandlingen, inden vi begynder. En tæt dialog mellem os og dig er nemlig den bedste forudsætning for en god behandling og er afgørende for, at du får lige præcis de tænder, du ønsker. Mange behandlinger er blevet mere komplekse, og derfor kan du komme ud for, at enkelte opgaver løses af en særlig behandler fra vores team.

Det er altid vores udgangspunkt at bevare sunde og fastsiddende tænder længst muligt.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}